Materiellet gjøres tilgjengelig for studentene fortløpende gjennom kurset. Emnet har tatt for seg komponent basert utvikling i et dirtribuert miljø.

  • Fritekstsøk i emne, notat og tilbudstekst for tilbud samt i navn og firma-ID for tilknyttet firma.
  • Viser kun kreditnotaer som er sendt i elektronisk kreditnotaformat .
  • Angir standardformat for sending av ordrebekreftelser til denne kunden (e-post med PDF-vedlegg eller papir).
  • Hvis du ønsker å gå tilbake til standard visning , velger du knappen “Hent standardverdier” fra verktøylinjen.

Innkjøpsordrelisten kan filtreres via rullegardinmenyer på verktøylinjen som angitt ovenfor. Du kan i tillegg hente frem et eget søkepanel når du jobber med listen. Bruk knappen “Skjul” for å “rulle opp” søkekriteriene slik at listen igjen fyller hele vinduet.

Listen over avstemninger kan eksporteres til Excel-format via en egen Excel-knapp på verktøylinjen. Listen over kunngjøringer kan eksporteres til Excel-format via en egen Excel-knapp på verktøylinjen. Listen over temaer kan eksporteres til Excel-format via en egen Excel-knapp på verktøylinjen. “Samhandling – Felles favoritter” viser en felles liste over mye brukte webadresser for hele organisasjonen. Dette kalles ofte “favoritter” eller “bokmerker” i nettleserne. Hvis du lagrer bokmerkene dine i XS Office, vil de være tilgjengelige uavhengig av hvilken PC du bruker. “Samhandling – Tilstedeværelse” viser oversikt over tilstedeværelsesstatus for organisasjonens ansatte.

Felter I Liste Over Private Firmakontakter

Listen over fakturainnbetalinger gir deg oversikt over alle registrerte innbetalinger på tvers av fakturaer. Innbetalingene kan enten registreres manuelt eller leses inn via OCR-filer. Åpne ønsket faktura og klikk på en innbetaling i listen på fanekortet “Innbetalinger”. Angir msvcr110.dll mangler i Windows 10 standard minste fakturasum som skal purres.

Opprette En Ny Brukerkonto

Du kan opprette en salgsmulighet direkte fra en telefonsamtale. Dette gjør at du hurtig kan lage en salgsmulighet med ferdig utfylte data når du har gjennomført en telefonsamtale med en potensiell kunde. For å kunne håndtere salgsprosessen fra start til mål bruker man konseptet “salgsmuligheter”. Derfor kan salgsmuligheter bidra til bedre planlegging, budsjettering og analyse av salgsvirksomheten. I importvinduet kan du også velge “Forhåndsvis” for å få en liste over innholdet i CSV-filen uten å gjøre endringer. Velg “Utfør” når du ønsker å fullføre importoperasjonen. Etter at operasjonen er fullført, vil du få opp en oppsummering av hva som har blitt gjort.

Se også startnummer for bilag i globale innstillinger. Klikk på bindersen helt til venstre for å åpne bilag direkte.