Συμπλήρωσε τη φόρμα και λάβε προσφορά 

Όλοι οι ασφαλιστικοί κλάδοι

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Εξασφαλίστε την περιουσία που με κόπο και θυσίες καταφέρατε να τα αποκτήσετε αλλά ταυτόχρονα είναι πολλές φορές εκτεθειμένη σε πολλούς και απρόβλεπτους κινδύνους.

Η SFERA GROUP μας σε συνδυασμό με τις μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα μας, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ασφάλισης κατοικίας, που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Ασφάλεια Κύριας Κατοικίας

Προστασία της κύριας κατοικίας σας από διάφορους κινδύνους

Περισσότερα
Ασφάλεια Εξοχικής Κατοικίας

Προστασία της εξοχικής σας κατοικίας από διάφορους κινδύνους

Περισσότερα
Ασφάλεια για Στεγαστικό Δάνειο

Κάλυψη για την εξόφληση υπόλοιπου δανείου σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής

Περισσότερα
Αστική Ευθύνη Διαχειριστή

Κάλυψη απαιτήσεων Αστικής Ευθύνης από πράξεις ή παραλείψεις διαχειριστή πολυκατοικίας

Περισσότερα

Αστική Ευθύνη Διαχειριστή Πολυκατοικίας

Ο διαχειριστής μπορεί να κριθεί υπεύθυνος για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές από ατυχήματα που μπορεί να συμβούν σε τρίτους μέσα και έξω από την πολυκατοικία, σε κοινόκτητους και κοινόχρηστους χώρους (π.χ. πτώση μαρμάρων λόγω κακής συντήρησης του κτιρίου, ατυχήματα στις σκάλες, στην είσοδο ή στον ανελκυστήρα κ.λπ.).

Ακόμη, ο διαχειριστής είναι υπεύθυνος και για ατυχήματα οποιουδήποτε κατοικεί στην πολυκατοικία, εφόσον δεν εκτέλεσε τα καθήκοντά του με επιμέλεια.

Με τα προγράμματα Αστικής Ευθύνης Διαχειριστή καλύπτεται η ευθύνη του διαχειριστή για ζημιά από ατυχήματα (θάνατο, σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές) σε τρίτους ή κάποιο ένοικο της πολυκατοικίας, από άδικες πράξεις ή παραλείψεις του.

Στους κοινόχρηστους και κοινόκτητους χώρους συμπεριλαμβάνονται: η είσοδος, το κλιμακοστάσιο, οι διάδρομοι, οι εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης, ύδρευσης και αποχέτευσης, τα ασανσέρ, το δώμα (αν δεν αποτελεί διαμέρισμα), καθώς επίσης όλοι οι εξωτερικοί τοίχοι, η στέγη, η ταράτσα, οι καπνοδόχοι και ο σκελετός της πολυκατοικίας.

Φόρμα προσφοράς

Step 1 of 3

Στοιχεία Τιμολόγησης