Συμπλήρωσε τη φόρμα και λάβε προσφορά 

Όλοι οι ασφαλιστικοί κλάδοι

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Εξασφαλίστε την περιουσία που με κόπο και θυσίες καταφέρατε να τα αποκτήσετε αλλά ταυτόχρονα είναι πολλές φορές εκτεθειμένη σε πολλούς και απρόβλεπτους κινδύνους.

Η SFERA GROUP μας σε συνδυασμό με τις μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα μας, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ασφάλισης κατοικίας, που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Ασφάλεια Κύριας Κατοικίας

Προστασία της κύριας κατοικίας σας από διάφορους κινδύνους

Περισσότερα
Ασφάλεια Εξοχικής Κατοικίας

Προστασία της εξοχικής σας κατοικίας από διάφορους κινδύνους

Περισσότερα
Ασφάλεια για Στεγαστικό Δάνειο

Κάλυψη για την εξόφληση υπόλοιπου δανείου σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής

Περισσότερα
Αστική Ευθύνη Διαχειριστή

Κάλυψη απαιτήσεων Αστικής Ευθύνης από πράξεις ή παραλείψεις διαχειριστή πολυκατοικίας

Περισσότερα

Ασφάλεια Εξοχικής Κατοικίας

Η εξοχική κατοικία αποτελεί και αυτή περιουσιακό σας στοιχείο, όπως ακριβώς και η κύρια κατοικία σας, ενώ απειλείται από τους ίδιους ακριβώς κινδύνους με την κύρια και μάλιστα κάποιες φορές, σε μεγαλύτερο βαθμό!
Η εξοχική κατοικία είναι, συνήθως, κατασκευασμένη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κατασκευάζονται και οι κύριες κατοικίες ενώ ταυτόχρονα διαθέτει το σύνολο του εξοπλισμού και της επίπλωσης που χρειάζεται ένα σπίτι για να είναι λειτουργικό και να μπορεί να φιλοξενήσει την οικογένεια και τους φίλους σας. Οποιαδήποτε, λοιπόν, ζημιά ή κίνδυνος την απειλεί μεταφράζεται σε επιπλέον οικονομικό κόστος για εσάς!
Ένα δεύτερο ιδιαίτερα σημαντικό σημείο είναι το γεγονός ότι συνήθως η εξοχική κατοικία είναι χτισμένη σε μη αστικό ή ημιαστικό περιβάλλον, κοντά σε δάση, σε παραθαλάσσια μέρη ή σε περιοχές με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες κατά τους χειμερινούς μήνες και απειλείται τόσο από τα καιρικά και φυσικά φαινόμενα όσο και από περιπτώσεις δασικών πυρκαγιών ή γενικότερων κινδύνων.

Φόρμα προσφοράς

Step 1 of 3

Στοιχεία Τιμολόγησης